Mladík sa svojmu mladšiemu bratovi zveril, že je GAY: Pozrite si, ako nečakane zareagoval

Pre mnohých mladých ľudí nie je jednoduché zveriť sa rodičom so svojou homosexualitou. Niektorí sa pred nimi snažia hrať rolu heterosexuála ešte aj v dospelosti.

V posledných rokoch sa však časy trochu menia a väčšina ľudí už homosexualitu nevníma tak negatívne. Čo však na takú správu povie päťročné dieťa, keď sa mu zverí jeho starší brat?

Oliver Potter je mladý chlapec, ktorý natáča videá na YouTube s najrôznejšími témami. Nedávno odvysielal video, v ktorom je zachytený rozhovor s jeho päťročným bratom.

Vo videu môžete vidieť bezprostrednú reakciu malého dieťaťa na homosexualitu aj úskalia, ktoré s ňou sú spojené.

Video si získalo mnoho fanúšikov a videli ho už milióny ľudí.
Najskôr sa so svojou orientáciou zveril rodičom. Tí túto správu prijali s úplnou otvorenosťou a láskou.

Oliverovi sa veľmi uľavilo, napriek tomu tu bol ešte jeho mladší brat a sám si nebol istý, ako na túto správu zareaguje. Prizval si ho teda na natáčanie videa a povedal mu, že dnes točí video, pretože sa s ním chce o niečom dôležitom porozprávať.

Mladšieho brata sa spýtal, čo si myslí o láske, o chlapcoch, dievčatách a manželstve. Alfia povedal, že keď mamička miluje otecka, tak sa potom vezmú.

Starší brat sa zasmeje a priamo sa ho spýta:

„Čo by si povedal na to, keby som si vzal muža.“ Alfia sa chytí za pusu a iba gúľa očami!

Potom rozpráva o filme, kde sa vzali dvaja muži, a že to bolo cool, pretože láska je láska. Oliver mu tiež vysvetľuje, že dvaja muži nemôžu mať deti, či mu to nevadí. Alfia pohotovo zareaguje, že si predsa môžu vziať nejaké opustené dieťa. Oliverovi sa viditeľne uľavilo, že jeho braček vzal celú situáciu s nadšením a ich vzťah to určite nepoznamená.

Ak sa Vám článok páčil alebo ste sa dozvedeli niečo nové – zdieľajte ho, alebo podporte Like-om.

Čím viac zdieľaní, tým väčšia motivácia pre nás, písať dobré správy každý deň.

Napíšte nám komentár! Vaše názory sú vítane!