Obchodný dom pre malé dievčatko s hendikepom vyrobil špeciálny vozík, aby mohlo navštevovať ich priestory, ktoré sa jej páčili

Matka s malým dievčatkom s handicapom čelila výzvam pri nakupovaní, preto sa vedenie obchodu rozhodlo urobiť niečo, čo predtým nikdy nerobili. Pri návšteve obchodného centra sa väčšinou ocitnete na dlhých chodbách so všetkými druhmi dopravných prostriedkov, ako sú eskalátory alebo výťahy.

Niektorí rodičia sa radi s deťmi vyberajú do obchodných domov, pretože sa tu o deti neboja a existuje pre ne veľa atrakcií. Matka postihnutého dievčatka sa však stretáva s výzvami a má ťažkosti pri návšteve obchodného centra.

Aj keď v nákupných centrách sú výťahy a široké chodby, nie je vždy ľahké pre handicapovaných ľudí alebo ľudí s telesným postihnutím nakupovať bez problémov. Melody Leach, matka dievčatka Beatrice trpiaceho mozgovou obrnou, čelí týmto ťažkostiam.

Beatrice nemôže sedieť v bežnom nákupnom košíku kvôli svojej chorobe, a tak jej matka musí z času na čas posadiť na invalidný vozík, ktorý jej však spôsobuje bolesti a ďalšie zdravotné problémy. Navyše, v dvoch rokoch už nie je pre Beatrice vhodný kočík.

Keďže mamičke nebolo ľahostajné, že nemôže chodiť pravidelne nakupovať so svojou dcérou, napísala e-mail na vedenie nákupného centra o tom, aké je pre ňu zložité nakupovanie s jej handicapovanou dcérou.

Vedúci obchodu si všetko prečítal a hneď potom sa rozhodol, že v mene obchodného domu kúpi pre malú Beatrice špeciálny kočík.

Akonáhle išla mamička s malou Beatrice znova do nákupného centra, zavolalo si ich vedenie a ukázalo im kočík, ktorý nechali kúpiť špeciálne pre Beatrice.

Na vozíku boli prirobené balóniky, kvety a cedule, kde bolo napísané, že sa jedná o vozík špeciálne pre Beatrice. Teraz môže malá Beatrice nakupovať spoločne s mamičkou bez bolestí a stresu.

Ak sa Vám článok páčil alebo ste sa dozvedeli niečo nové zdieľajte ho, alebo podporte Like-om. Čím viac zdieľaní, tým väčšia motivácia pre nás, písať dobré správy každý deň.

Napíšte nám komentár! Vaše názory sú vítane!